03-12-10

DE LAATSTE WINTERSPORTDAG

Aloha iedereen,
Met gemengde gevoelens zijn we hier met onze laatste nieuwsflash ; enerzijds blij dat we terug kunnen naar onze familie en vriendjes, anderzijds een beetje triest omdat er een einde moet en zal komen aan deze spetterende week!
Na een kort maar krachtig dansfestijn gingen we allen naar ons bedje voor een welverdiende nachtrust. Het was vroeg dag en iedereen begon na de gebruikelijke "was en plas" met de kamers uit te "mesten". Van wie is dit blauwe washandje? Heeft er iemand mijn oranje pyjama gezien? Van wie is deze ongelofelijke stinkkous? Alles werd, al dan niet netjes, in de valiezen gestopt en straks vliegen we nog een laatste keer in. Er is vandaag nog ijsschaatsen,atletiek en bewegingslandschap!
Straks nog een lekkere maaltijd en dan wordt het tijd om het Bloso domein in Herentals goeiedag te zwaaien. We hopen zonder files veilig terug op school te geraken. Uw eerste topsportertjes worden verwacht rond 3 in Asper, om dan af te zakken naar Baaigem en Vurste. Maak u geen zorgen mocht het iets later zijn, we komen zeker en vast vandaag nog naar huis!!
Tenslotte mogen we zeker en vast niet vergeten om iedereen te bedanken die zijn steentje meer dan bijgedragen heeft om deze sportklas te laten slagen ; de ouderraden van de verschillende vestigingen voor hun financiële steuntje in de rug; juf Hélène voor alle mogelijke hulp en jullie lezers en mailers voor jullie interesse, dankwoordje of briefje. De kinderen en wij, begeleiders, appreciëren dit enorm, echt waar! Ook het school-en gemeentebestuur willen we bedanken . Bedankt ook aan alle kindjes op school en alle lieve "kullega's" om ons straks met open armen zo warm te ontvangen, leuk hoor!!! Last but not least willen we natuurlijk ook onze directie juf Myriam in de bloemetjes zetten voor haar tomeloze inzet telkens opnieuw en om ons de kans te bieden deze stages te organiseren !! Uit de grond van ons hart , BEDANKT (x 100)
Voila , tot zover de laatste flash en bij deze groeten we u tot volgend jaar of tot op één van onze vele leuke evenementen op school !!!!
CIAOOOOOOOO,
yours truly

11:50 | Commentaren (2)

Commentaren

Lieve schat (Colin Afd Asper)

We tellen de uren af hoor!

Tot strakjes lieverd!

xxx

mama, papa & Zita

Gepost door: Veerle | 03-12-10

Reageren op dit commentaar

j'apprecie votre site internet et je me permet de mettre un lien vers le mien . n hesitez pas a visiter !

Gepost door: electricien paris | 21-02-15

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.